DESPRE MINE

Avocat specializat în drept penal

Alexandru Gica - avocat

Alexandru Gică

Avocat titular | Cabinet de avocat „Gică Alexandru”

Tel: (+40) 723 536 331

E-mail: alexandru.gica@gmail.com

Vezi scurtă prezentare
Alexandru Gica - avocat

Alexandru Gică

Avocat titular | Cabinet de avocat „Gică Alexandru”

Tel: (+40) 723 536 331

E-mail: alexandru.gica@gmail.com

Alexandru Gică este avocat specializat în Drept Penal cu o experiență profesională de peste 15 ani, mai mult de o treime din activitatea sa desfășurându-se în cadrul uneia dintre cele mai importante case de avocatură din România.

Alexandru a reprezentat cu succes atât clienți români, cât și străini, fie că vorbim despre persoane fizice, de societăți de mărime mică și medie sau de clienți corporativi, în toate fazele procesului penal, precum și în materia consultanței. Oferă asistență juridică și reprezentare în fața tuturor unităților de parchet și instanțelor din România, inclusiv în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Alexandru a asistat și, după caz, reprezentat clienți în fața organelor de urmărire penală și instanțelor române, la toate nivelurile, în cadrul unor proceduri juridice complexe, multe dintre acestea legate de infracțiuni în materia societăţilor și a răspunderii penale a persoanei juridice, evaziune fiscală, spălarea banilor, infracțiuni împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, infracțiuni de corupție și de serviciu, crimă organizată, trafic internațional de droguri.

Pe parcursul carierei sale, Alexandru Gică a acumulat o experiență relevantă inclusiv cu privire la cercetarea și judecarea infracțiunilor contra vieții, integrității corporale, libertății persoanei sau împotriva patrimoniului, fraudelor comise prin sisteme informatice, faptelor de fals și înșelăciune, asistând cu succes clienți în cadrul măsurilor preventive și măsurilor asigurătorii, procedurilor speciale și, după caz, pe parcursul punerii în executare a hotărârilor penale.

Obiectivul meu este să asigur consultanță de cea mai înaltă calitate pentru clienții cabinetului.


© copyright 2021 - Cabinet Avocat Alexandru Gica. Toate drepturile rezervate.

web development - addvices.com